<h2>Το σπίτι του μελιού</h2><p>Στον Πύργο της Τήνου θα βρείτε την οικογενειακή επιχείρησή μας που από το 1986 σας προσφέρει διάφορα μελισσοκομικά προϊόντα...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tospititoumeliou.com.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Το σπίτι του μελιού</h2><p>Στον Πύργο της Τήνου θα βρείτε την οικογενειακή επιχείρησή μας που από το 1986 σας προσφέρει διάφορα μελισσοκομικά προϊόντα...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tospititoumeliou.com.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μελισσοκομικά προϊόντα</h2><p>Διαλέξαμε να ασχοληθούμε με τον χώρο των μελισσοκομικών προϊόντων από αγάπη για τις μέλισσες και την ύπαιθρο...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tospititoumeliou.com.gr/more2.php?l=el&id=2829' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Μελισσοκομικά προϊόντα

 
Μελισσοκομικά προϊόντα Τήνος
Στον Πύργο της Τήνου θα βρείτε την οικογενειακή επιχείρησή μας που από το 1986 σας προσθέσει διάφορα μελισσοκομικά προϊόντα. Διαλέξαμε να ασχοληθούμε με τον χώρο των μελισσοκομικών προϊόντων από αγάπη για τις μέλισσες και την ύπαιθρο.  
 
Τα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι κυρίως θυμαρίσιο μέλι καθώς παράγουμε, σε μικρές ποσότητες, και πολλά άλλα μελισσοκομικά προϊόντα, όπως μέλι από ρείκι, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, κεριά κ.α.
 
Όλα μας τα προϊόντα θα τα βρείτε στο κατάστημά μας, «Το σπίτι του μελιού» στον Πύργο Τήνου, καθώς και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα.
 
Τα μελίσσια μας βρίσκονται στην Έξω Μεριά της Τήνου, κοντά στον Πύργο. Εκεί συλλέγουμε το θυμαρίσιο μέλι και ακολούθως, κάθε Αύγουστο, μετά τον τρύγο, τα μεταφέρουμε για τρεις μήνες στον Φαλατάδο και τον Τσικνιά όπου φύεται το ρείκι, ώστε, αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες (η δουλειά μας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον καιρό) να συλλέξουμε και μικρή ποσότητα μελιού από ρείκι.
 
Το θυμαρίσιο μέλι που παράγουμε είναι εμπλουτισμένο με αρωματικά βότανα και αγριολούλουδα της Τήνου, συστατικά που του δίνουν ευγενικό άρωμα και απαράμιλλη γεύση.
 
 
ΠΥΡΓΟΣ, ΤΗΝΟΥ, Τήνος 84201 / Κυκλάδων
Τηλ: 2283031407,2283031744 Κιν: 6945038202